Канікули завершилися: з понеділка черкаські учні йдуть до школи

Канікули завершилися: з понеділка черкаські учні йдуть до школи

Канікули завершилися: з понеділка черкаські учні йдуть до школи
. Суспільне: Черкаси

Із понеділка, 8 листопада, черкаські учні йдуть до школи. Про завершення канікул та відновлення звичного режиму шкіл повідомила Суспільному заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

Навчання буде відбуватись у звичайному режимі, без переходу на дистанційну форму, повідомила Анастасія Чубіна.

"Поки що епідситуація в місті дозволяє нам не застосовувати більш жорсткі міри та не переводити дітей на онлайн навчання. Проте ми закликаємо батьків, дітей та педагогів відповідально поставитись до протиепідемічних заходів та до вакцинації, адже здоров’я наших педагогів, дітей та всіх містян – понад усе", — зауважила заступниця.

З її слів наразі 95,6% працівників освітньої галузі міста повністю завершили курс вакцинації або ж мають відповідну довідку про перенесення хвороби.

Що відомо

  • Черкаські школярі перебувають на канікулах із 18 жовтня, їх відправили раніше в цілях економії на опаленні.
  • 21 жовтня канікули знову продовжили до 31 жовтня, через стрімкий ріст захворюваності на коронавірус в Україні та в Черкасах.
  • Пізніше міськвиконком рекомендував залишитись на канікулах до 7-го листопада.
  • У Черкаській області станом на 4 листопада діагностували 775 нових випадків інфікування коронавірусом, повідомили в пресслужбі Мінохорони здоров'я України. За словами заступниці голови Черкаської облдержадміністрації, яка курує медицину, Лариси Кошової, із початку пандемії усього підтверджених випадків в області – 103 902. Загальна заповненість ліжок коронавірусними пацієнтами становить 50,6%.

Читайте також

На початок